Straks gaat “de wei” weer open, wij zijn er klaar voor.

Straks weer een origineel uitstapje?
De Rooie Sok is er klaar voor.

Laten we eerlijk zijn, die corona maatregelen raken ons allemaal. Onze gezondheid, onze sociale vaardigheid, onze veerkracht, krijgen flink op hun donder. Ook de onzekerheid vreet aan je. Hoe lang gaat dit nog duren? Niemand kan je daar meer over vertellen.
Maar daar komt een eind aan, en dan willen jullie allemaal weer samen naar buiten.

Voorjaar of zomer ?
Even over dat sociaal isolement. Het is natuurlijk een doffe ellende dat we ons sociaal netwerk al zo lang aan de wilgen hebben moeten hangen, maar er komt echt een moment dat we weer samen leuke dingen mogen gaan doen, en dan staat De Rooie Sok klaar met geweldig leuke corona-veilige activiteiten.

Blijf gezond

Voorlopig is het dus #BlijfThuis. Ik probeer met opgeheven hoofd en een vrolijke instelling door dit verplichte huis arrest heen te komen. Als ik je een paar tips mag geven voor thuis: blijf positief, blijf actief en eet gezond. Vul je maaltijden eventueel aan met wat extra vitaminen. Met een gezond lijf geef je het virus minder kans. Vergeet niet voldoende te drinken. En dan bedoel ik geen bier en wijn hè, hoe verleidelijk dat soms ook is (nou ja, zo nu en dan eentje kan heel rustgevend werken).

Naar een wij-samenleving?
Hopelijk komt er ook iets goeds voort uit deze zwarte periode. Overal ontstaan hartverwarmende initiatieven om mensen die het vanwege de lockdown nu lastig hebben, vooruit te helpen. We hebben weer meer voor elkaar over. Sommige psychologen denken zelfs dat deze mentaliteitsverandering door zal zetten en dat we ‘dankzij’ de coronacrisis van een ik-samenleving naar een wij-samenleving gaan. Dat zou toch geweldig zijn? Wij van De Rooie Sok zijn in ieder geval vastbesloten om sterker uit deze crisis te komen dan we erin verzeild zijn geraakt.

Eindelijk weer naar buiten
Vroeg of laat verslaan we het virus en pakken we de draad weer op. Wat is het eerste wat jij dan gaat doen? Ik kan me voorstellen dat je meteen een terras opzoekt en een versgetapte koude pint bestelt (dat is in ieder geval mijn plan ☺). Misschien realiseer je je daarna dat je de afgelopen maanden veel feestjes heb gemist. Misschien heb je een familiereünie of een teambuilding event op je bedrijf noodgedwongen moeten uitstellen. Als je op zo’n moment snakt naar een actief groepsuitje in de buitenlucht, weet dan dat De Rooie Sok er klaar voor is. Onze grote rode brandweerauto staat te popelen om weer door het hele land te crossen en mensen te laten genieten van een onvergetelijke buitenactiviteit. gezellig samen buiten

Extra soepele voorwaarden bij elke boeking
De Rooie Sok hanteert bij alle boekingen extra soepele voorwaarden. GEEN KOSTEN bij verplaatsing of afzegging.
Geheel vrijblijvende opties op een activiteit:
Boek je nu een activiteit die door omstandigheden niet door kan gaan, dan kan je je uitje makkelijk annuleren of uitstellen.
Flexibel aantal deelnemers:
Ook als er op het laatste moment deelnemers afhaken, of bij komen kun je rekenen op onze coulance. Daar komen we samen wel uit.

Ik bedacht net … eigenlijk is in deze crisis onze workshop vuurspuwen de perfecte activiteit. Tijdens deze workshop blijven alle deelnemers namelijk geheel VRIJWILLIG buiten elkaars veiligheidscirkel van 1,5 meter, althans zij die gehecht zijn aan hun wenkbrauwen.

Maar goed, laten we eerst maar eens proberen om met zijn allen zo goed mogelijk uit deze crisis te komen. De rest is voorlopig bijzaak.
Blijf thuis, blijf gezond.

Tot snel, Bart Jansens