Vuurspuwen met jaarwisseling

vuurspuwen met jaarwisseling

Speciale workshop : Vuurspuwen met oud en nieuw.

Dit is echt veel leuker, veel sensationeler en veel VETTER dan vuurwerk.
We begrijpen als geen ander dat je indruk wil maken met oud en nieuw, en wij gaan jou daarbij helpen. Komende nieuwjaarsnacht ga jij de blits maken, en kun je spectaculaire foto’s delen met je vrienden en familie. Mensen zullen verbaasd reageren, wedden?
Daarnaast is vuurspuwen nog eens veel veiliger dan vuurwerk, zeker voor omstanders.

vuurspuwen met jaarwisseling

(foto van voor de corona maatregelen)

Happy New-year

Wat houdt deze TE GEKKE workshop in?

De workshop volg je niet alleen, je moet een assistent mee nemen. Die assistent gaat niet alleen mee naar de workshop maar die gaat jou ook assisteren bij je vuurspuw activiteiten met nieuwjaar.. Dan leren we je de vaardigheden van het vuurspuwen, waarbij je gebruik maakt van je assistent. Die assistent gaat jou ook helpen om de omgeving te monitoren op risico’s, zelfs de beste vuurspuwer ter wereld heeft namelijk geen ogen in zijn achterhoofd.
Na de instructie en diverse oefenrondes gaan we jullie beiden leren waar je op moet letten en hoe jullie beiden ongewenste situaties kunnen voorkomen en afwenden.
We geven jullie na de workshop voldoende informatie mee waarmee je zelf kunt gaan oefenen, want je wil zeker weten dat je serieuze vlammen gaat blazen met oud en nieuw.leer zelf vuurspuwen oud en nieuw

Is het wel veilig, om te gaan vuurspuwen met nieuwjaar?

Jazeker. Goed dat je jezelf dat afvraagt!
Als je een gedegen workshop hebt gevolgd, is het echt volkomen veilig.
We gaan je helpen, zodat je zelf kunt gaan oefenen en als je je aan de adviezen en regels houdt is het veel veiliger om te gaan vuurspuwen dan vuurwerk afsteken.
En waarschijnlijk overbodig te vermelden: Vuurspuwen doe je BUITEN.

En Corona dan?

Waarde kandidaat. Bij het vuurspuwen is het werkelijk geen enkel probleem om 1,5 m afstand te houden, geloof me, dat gaat vanzelf. De laatste virussen gaan die vlam écht niet overleven (ha ha ) . We verzorgen deze workshops op verzoek en er zijn dan 2 cursisten aanwezig bij zo’n workshop. Indien je met meerdere mensen 1 in huishouden woont, kan de groep groter worden (bijvoorbeeld voor gezinsleden of mensen in een studentenhuis).  We houden ons volledig aan alle opgedragen regels, dat spreekt voor uiteraard zich.

DRINGEND ADVIES:
1) Blijf bij vuurspuwen NUCHTER tot aan het moment dat je je kunsten vertoond hebt.
2) Ga oefenen, zonder oefening worden je vlammen waarschijnlijk een gelukstreffer, maar zelden een succes.
3) Ga nooit vuurspuwen zonder assistent die op de veiligheid let van jou, van omstanders en omgeving

Nieuwsgierig? Bel even voor meer informatie of om een workshop vast te leggen

Op verzoek vertellen we je waar je goede veilige materialen kunt aanschaffen, zodat je zelf kunt gaan oefenen en vuurspuwen met jullie oud en nieuw feestje.

Workshop vuurspuwen voor jaarwisseling reserveren

 

Duur: 2 uur per team van 2
Starttijd: in overleg.
Locatie: De workshops vinden plaats in Valkenswaard, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem, en bij je reservering spreken we de exacte locatie af.

Kosten:
€ 55,50 voor een team van 1 vuurspuwer en 1 assistent/veiligheids functionaris.
€ 95,00 voor een team van 2 mensen die afwisselend gaan vuurspuwen en assisteren.
Reiskosten Valkenswaard: nihil Rotterdam, en Amsterdam € 110,- Arnhem € 95,-

Mocht je meer willen weten over vuurspuwen. We verzorgen workshops voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en teambuildingsdagen. En we hebben een speciale masterclass voor performers die willen aan vuurspuwen in hun act. We hebben ook een speciaal pakket voor videoproducties en theatervoorstellingen. En onze specialiteit is wel de veiligheid bij het vuurspuwen. En voor kinderen die een spreekbeurt willen houden over vuurspuwen hebben we ook een pagina gemaakt.

Meer vragen? Rechtsboven staat ons telefoonnummer, je bent 1 telefoontje verwijderd van et antwoord op al je vragen.