GROEN ondermenen

Jawel, ook een ROOIE SOK kan GROEN ondernemen.

Als je niet in ziet dat we de tijd van oeverloze consumptie achter ons moeten laten, dan heb je als onderneming de plank misgeslagen. En ook De Rooie Sok wil zijn bedrijfsvoering aanpassen waar mogelijk. Nou doen we nogal wat activiteiten met vuur en brandstof motoren, dus dat zal niet meevallen zul je zeggen, maar wij denken daar heel anders over

Onze klassieke brandweerbus

Met een klassieke dieselauto kun je fossielvrij rijden

Jawel, een brandstofslurper eerste klas, dat valt niet te ontkennen. Daarom tanken we al jaren NesteMy waarmee we volkomen fossielvrij kunnen rijden. We hebben geen dure nieuwe aanpassingen hoeven te doen, we hebben geen geld hoeven te lenen, of een leasecontract af hoeven te sluiten om elektrisch te kunnen rijden, we tanken een brandstof die gerafineerd is uit oude consumptie olies en- vetten.
Deze NesteMy kun je zo in alle dieselmotoren gebruiken zonder dat je daar technische aanpassingen voor hoeft te doen. (Verwissel NesteMy overigens NIET met biodiesel, dat is heel andere brandstof met andere technische eigenschappen)

WesternCooking

Daarbij gebruiken we uitsluitend disposables van bio afbreekbare materialen. Dat valt niet altijd mee, ouderwets plastic is veel goedkoper en steviger, maar toch kiezen we voor wegwerp servies en -bestek dat je zo op de composthoop mag gooien.
Onze Briketten zijn gemaakt van afval biomateriaal, en alhoewel vuur stoken altijd wel iets milieu belast, stoken we wel Co2 neutraal. ’t is niet veel, maar we passen onze activiteiten aan waar kan.

Geen vuur en vlammen, wel hete milieuvriendelijke briketten

Relatiegeschenken.

Mensen die ons bedrijf voor ons promoten zijn uiterst belangrijk voor ons. Feitelijk zijn dat onze gratis vertegenwoordigers.
Daarom geven we heel onregelmatig een leuk presentje weg. Zoals ik al schreef, heel onregelmatig dus als jij onze bedrijfsactiviteiten heel hard promoot, en je hebt nog niks ontvangen, dan valt dat onder de categorie “heel onregelmatig” we willen niemand bewust passeren, dat snap je.
Die presentjes zijn altijd in de vorm van een boom, een appelboom welteverstaan. Want behalve veel zuurstof levert een appelboom heerlijke vruchten en we hopen dat de ontvanger er veel appeltaarten van kan gaan bakken.

Mocht jij nog ideeën of suggesties hebben over bedrijfsmatige aanpassingen die we zouden kunnen doen, daar staan we voor open. Je mag ons bellen of mailen.

Bart