kampvuur eten

Teambuilding betaalt zichzelf terug

Vooral in een tijd waarin bedrijven veel moeite moeten doen om personeel te werven is het behouden van je mensen niet alleen veel goedkoper, maar ook veel belangrijker voor de continuïteit van je organisatie. Om personeel te behouden is het zaak om de medewerkers goed te begeleiden in hun baan, in hun groei en hun persoonlijke ontwikkeling. Maar vergeet de binding met je bedrijf niet, deze zorgt er mede voor dat een medewerker niet overstapt naar een andere werkgever omdat hij daar 50 euro meer kan verdienen.

Loyaliteit kun je bevorderen door je als bedrijf ook loyaal op te stellen naar je medewerkers, ze te horen en je waardering voor hun inspanning te laten blijken. Een gezellig samenzijn en teambuildingactiviteiten zijn een handzame en relatief goedkope methode om de onderlinge verstandhouding van je medewerkers te bevorderen. Eigenlijk heeft een teambuildigmiddag twee doelen: je blijk van waardering tonen aan je teamleden en de onderlinge relaties bevorderen.

Piekervaring

Piekervaringen zoals het behalen van een deadline, bepaalde targets en een teambuildingactiviteit zullen er direct aan bijdragen dat medewerkers zich meer betrokken voelen bij je organisatie. Maar ga eens met je collega’s vuurspuwen, een piekervaring die ze niet snel zullen vergeten en die op het werk nog vaak ter sprake gaat komen. Allemaal momenten waarbij de loyaliteit onderling steeds bevestigd wordt. Vuurspuwen is een ervaring waar ze na 10 jaar nog steeds met trots over spreken.

Laat je door ons helpen om je medewerkers aan je te binden.We helpen je graag met het organiseren van een teamuitje, bijvoorbeeld een workshop vuurspuwen, western cooking, een brandweermiddag of een workshop zelf vuur maken. Als je medewerkers meer keuze willen hebben in de teambuildingdag kunnen we je helpen met het opzetten van een wisselschema waarin diverse activiteiten zijn opgenomen zodat iedereen zijn eigen invulling kan kiezen.

Tijd voor actie

Bel of mail ons. We willen je graag een vrijblijvend voorstel doen.Wil je liever gaan bowlen en steengrillen, dan kun je beter iemand anders bellen. Maar wie wil dat nou?